Co. της Σαγκάη Doublewin Biotech, ΕΠΕ.

Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΗμι τελειωμένο πετρέλαιο

Deca 400 εγχέοντας αναβολικά στεροειδή Diandrol/μίγμα 400mg/ml Nandrolone για το κτήριο μυών

Deca 400 εγχέοντας αναβολικά στεροειδή Diandrol/μίγμα 400mg/ml Nandrolone για το κτήριο μυών

  • Deca 400 εγχέοντας αναβολικά στεροειδή Diandrol/μίγμα 400mg/ml Nandrolone για το κτήριο μυών
  • Deca 400 εγχέοντας αναβολικά στεροειδή Diandrol/μίγμα 400mg/ml Nandrolone για το κτήριο μυών
Deca 400 εγχέοντας αναβολικά στεροειδή Diandrol/μίγμα 400mg/ml Nandrolone για το κτήριο μυών
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Doublewin
Πιστοποίηση: GMP , ISO 9001
Αριθμό μοντέλου: Nandrolone Decanoate 400mg/ml
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 500ml
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Τσάντα φύλλων αλουμινίου/κρυμμένη συσκευασία/εμφιαλωμένος
Χρόνος παράδοσης: Σταλμένος μέσα σε 24 ώρες μετά από την πληρωμή
Όροι πληρωμής: Western Union, MoneyGram, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 500L/Month
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
porduct όνομα: Nandrolone Decanoate 400mg/ml Άλλο όνομα: DECA 400
Εμφάνιση: Κίτρινο πετρέλαιο Συγκέντρωση: 100 mg/$l*ml
Αγνότητα: 99% Προέλευση: ΚΙΝΑ
Whatsapp: +86 17683962426
Υψηλό φως:

νομικά στεροειδή οικοδόμησης μυών

,

bodybuilding νομικά στεροειδή

Κίτρινο μικτό υγρό μίγμα 400mg/ml πετρελαίου Deca400 Diandrol/Nandrolone στεροειδών εγχύσεων αναβολικό για το κτήριο μυών

 

Όνομα προϊόντων: Μίγμα 400mg/ml Nandrolone

 

Περιγραφή:

 

Το Dinandrol είναι ένα μίγμα Nandrolone. Σαν μίγμα Nandrolone, Dinandrol περιέχει και Nandrolone Decanoate και Nandrolone Phenylpropionate. Η ιδέα πίσω από αυτήν την ένωση ήταν παρόμοια με Sustanon 250. Αυτό είναι ένα ενδιαφέρον προϊόν, απλά επειδή συνδυάζει τις δύο δημοφιλέστερες προετοιμασίες Nandrolone, δηλαδή, Nandrolone Decanoate (Deca) και Nandrolone Phenypropionate (Durabolin). Υποθέτω mfrom μια άποψη μάρκετινγκ, είναι μια καλή ιδέα, επειδή πολλοί άνθρωποι συμπαθούν και των δύο από εκείνες τις εκδόσεις Nandrolone.
Από την άποψη του μίγματος Nandrolone συγκέντρωσης (Dinandrol 100mg/ml)
Nandrolone Phenylpropionate: 40mg/ml
Nandrolone Decanoate: 60mg/ml

CP: ένα άλλο μίγμα Dexadur 350mg nandrolone περιέχει: Nandrolone Decanoate 200mg, Nandrolone Cypionate 100mg, Nandrolone Phenylpropionate 50mg. Δόση 350-700mgs εβδομαδιαία
Εστέρες Nandrolone:
Οι ο συνηθέστερα χρησιμοποιημένοι εστέρες είναι nandrolone decanoate και nandrolone phenylpropionate. παρέχουμε επίσης τη βάση Nandrolone (Nandrolone κανένας εστέρας), Nandrolone Cypionate, Nandrolone Undecylate, Laurate Nandrolone, Propionate Nandrolone που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να κάνει το μίγμα Nandrolone με DECA & τον πυρηνικό σταθμό.

 

 

Εφαρμογή:


Σε μια απόδοση που θέτει, Dinandrol μπορεί να είναι πολύ ευεργετικό στο μαζικό κτήριο, και όπως όλη την προώθηση αποκατάστασης και αντοχής ενώσεων Nandrolone. Εντούτοις, θα είναι ακόμα λιγότερο δημοφιλές και λιγότερο συνήθως διαθέσιμο από τις παραδοσιακές ορμόνες Nandrolone. Οι λειτουργίες και τα γνωρίσματα Dinandrol είναι πολύ ισχυρές και καλύπτουν μερικών από τα καλύτερα αναβολικά στεροειδή πρέπει να προσφέρουν. Πολλά από τα γνωρίσματα Dinandrol είναι παρόμοια με άλλα αναβολικά στεροειδή, πολύ παρόμοια με την τεστοστερόνη, αλλά τα 19 ούτε η φύση μας δίνουν ένα μοναδικό στεροειδές. Θα βρούμε επίσης ότι φέρνει δύο γνωρίσματα που χωρίζουν πραγματικά την ορμόνη Nandrolone από πολλές άλλες steroidal ορμόνες. Τα αποτελέσματα Dinandrol ο συνηθέστερα συνδέονται με την οικοδόμηση της αδύνατης Μασαχουσέτης μυών. Αυτό είναι ένα άριστο αναβολικό στεροειδές με σκοπό τις εκτός εποχής περιόδους αύξησης. Δεν θα παράσχει τόσο σημαντικός ή τόσο γρήγορος ενός κέρδους βάρους όσο και τα προφορικά στεροειδή όπως Anadrol ή Dianabol, αλλά το κέρδος θα είναι ακόμα σημαντικό με τις επαρκείς θερμίδες. Περαιτέρω, το άτομο να βρεί ο ιστός ότι μυών που κερδίζεται πρέπει λόγω των αποτελεσμάτων Dinandrol είναι ευκολότερος να κρατήσει επάνω μόλις διακοπεί η χρήση έναντι των στεροειδών όπως Anadrol και Dianabol.
Τα αποτελέσματα Dinandrol επίσης πολύ εκτιμώνται για τη δυνατότητα του στεροειδούς να προωθηθεί η αποκατάσταση και η αντοχή. Πολύ λίγοι σκέφτονται πάντα την ορμόνη Nandrolone ως τέμνον στεροειδές, αλλά τα αποτελέσματα Dinandrol μπορούν να είναι πολύ χρήσιμα σε μια τέμνουσα φάση. Αυτό το στεροειδές δεν θα προωθήσει τη βελτίωση όπως Trenbolone ή Anavar, και ούτε καν όπως Primobolan, αλλά έχει ακόμα μια θέση. Πολλά ανταγωνιστικά bodybuilders βρίσκουν Nandrolone χρήσιμο στην κοπή των σχεδίων, ειδικά στο frontend του κύκλου προκειμένου να διατηρηθούν ή να συντηρηθούν τα μεγαλύτερα ποσά αδύνατου ιστού μυών.

 


Κύκλος ή δόση:

 

Αποτελεσματική δόση (άτομα): 200-600mg/week
Αποτελεσματική δόση (γυναίκες): 50mg/week
Ενεργός ζωή: 15 ημέρες
Χρόνος ανίχνευσης: Μέχρι 18 μήνες

Οι περισσότεροι αθλητές θα βρούν 200mg την εβδομάδα για να είναι αποδοτικότερο και περαιτέρω σημαντικά να προωθήσουν τη μυϊκή αντοχή και την αποκατάσταση. Αυτή η ίδια δόση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τα ίδια σχετικά οφέλη κατά τη διάρκεια ενός τέμνοντος κύκλου.
Για τον εκτός εποχής αθλητή, οι δόσεις Dinandrol θα κυμανθούν κανονικά από 300-600mg την εβδομάδα. 300mg την εβδομάδα είναι μια φανταστική αφετηρία. Εάν 300mg την εβδομάδα ανέχεται καλά, μια υψηλότερη δόση μπορεί να εξεταστεί ότι ο επόμενος πηγαίνει γύρω. Πολύ λίγοι πρέπει πάντα να χρειαστούν περισσότερο από 600mg την εβδομάδα, αλλά ανεξάρτητα από τη δόση λάβετε υπόψη όσο υψηλότερη η δόση τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα για τις δυσμενείς παρενέργειες. Τα περισσότερα άτομα δεν θα πρέπει να πάνε επάνω από 400mg την εβδομάδα. Ανεξάρτητα από τη δόση, Dinandrol πρέπει να εγχθεί σε ελάχιστους δύο χρόνους την εβδομάδα. Προκειμένου να διατηρηθούν τα τέλεια επίπεδα αίματος, οι μικρές κάθε δεύτερη μέρα δόσεις θα αρκέσουν. Ανεξάρτητα από το πώς προγραμματίζετε το πρόγραμμα εγχύσεών σας ή τη συνολική δόση σας, οκτώ εβδομάδες της χρήσης θα είναι ελάχιστες με δώδεκα εβδομάδες που είναι πολύ βέλτιστες. Πολλά άτομα θα βρούν ακόμη και δέκα έξι εβδομάδες της χρήσης για να είναι πολύ ανεκτές. Θα βρείτε επίσης τους σωρούς Dinandrol καλά με όλα τα αναβολικά στεροειδή, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να χρησιμοποιηθεί με μια άλλη ένωση Nandrolone. Για το θηλυκό αθλητή, μια δόση Dinandrol 50mg την εβδομάδα για 4-6 εβδομάδες είναι όλα αυτά μπορεί να συστηθεί με τουλάχιστον έξι εβδομάδες άχρηστο μεταξύ των περιόδων χρήσης. Μερικές γυναίκες θα είναι σε θέση να ανεχτούν αυτά τα ορμόνη και όφελος πολύ, αλλά θα ποικίλει από μια γυναίκα στην επόμενη. Οι δόσεις επάνω από 50mg την εβδομάδα όλες εκτός από βεβαιώνουν κάποιο επίπεδο virilization.

 

 

Συνταγή:

 

Τρι Deca 300 mg/$l*ml ημι-γίνοντη λύση πετρελαίου
Διαλύτες: βενζυλικό οινόπνευμα & βενζυλικό benzoate, πετρέλαιο σπόρου σταφυλιών
Κάθε 1 μιλ. τρι Deca 300 περιέχει:
150mg του nandrolone decanoate
75mg του nandrolone phenylpropionate
75mg του nandrolone undecanoate.

 

 

 

Deca 400 εγχέοντας αναβολικά στεροειδή Diandrol/μίγμα 400mg/ml Nandrolone για το κτήριο μυών 0

 

 

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το doublewin-eunice@nandrolonesteroid.com

WhatsApp: +86 17683962426

Skype: eunice1998

 

 


Σχετικά προϊόντα:

 

Όνομα προϊόντων Κάθε μιλ. περιέχει
SU-250 Propionate 30mg, τεστοστερόνη Phenylpropionate 60mg, τεστοστερόνη Isocaproate 60mg, τεστοστερόνη Decanoate 100mg τεστοστερόνης
SU-400 Propionate 48mg, τεστοστερόνη Phenylpropionate 96mg, τεστοστερόνη Isocaproate 96mg, τεστοστερόνη Decanoate 160mg τεστοστερόνης
Μίγμα 325 τεστοστερόνης Propionate 65mg, τεστοστερόνη Phenylpropionate 65mg, τεστοστερόνη Cypionate 85mg, τεστοστερόνη Decanoate 110mg τεστοστερόνης
Te-300 Τεστοστερόνη Enanthate 300mg
Te-250 Τεστοστερόνη Enanthate 250mg
TC-200 Τεστοστερόνη Cypionate 200mg
Tp-100 Propionate 100mg τεστοστερόνης
Σταθμός-200 Φαινυλικό Propionate 200mg Nandrolone
Σταθμός-100 Φαινυλικό Propionate 100mg Nandrolone
DECA-300 (ND-300) Nandrolone Decanoate 300mg
Nandromix-300 Nandrolone Phenylpropionate 100mg, Nandrolone Decanoate 200mg
Bolden-300 BU 300mg
Bolden-600 BU 600mg
Tren-75 Οξικό άλας 75mg Trenbolone
Tren-ε 100 Trenbolone Enanthate 100mg
Trenmix-200 Οξικό άλας 75mg, Trenbolone Enanthate 125mg Trenbolone
DP-100 Propionate 100mg Drostanolone
Ιστός-200 Propionate 50mg, Drostanolone Enanathate 150mg Drostanolone
TrX-100 TrenboloneEnanthate Trenbolone Hexahydrobenzyl
Primo-100 Methenolone Enanthate100mg
Provi-50 Mesterolone 50mg
Μίγμα-500 Tren Ε 250mg
Ιστός Ε 250mg
Μίγμα-375 Tren Ε 125mg
Ιστός Ε 125mg
Δοκιμή Ε 125mg
Anadrol-50 Anadrol 50mg
Winstro-50 Stanozolol 50mg

 


Βήμα διαταγής:

1: Μετά από το quation μας, θα επιλέξετε να δεχτείτε ή όχι.

2: Εάν αποφασίζετε να έχετε μια δοκιμή, επιλέξτε μια μέθοδο πληρωμής για να πληρώσετε για τη διαταγή.

3: Στείλαμε τη συσκευασία έξω σε 24hours αφότου λάβαμε την πληρωμή, κατόπιν σας στείλαμε τον αριθμό καταδίωξης με τη λεπτομέρεια συσκευασίας σε μέσω mai.

4: Θα βοηθήσουμε να ακολουθήσουμε τη συσκευασία έως ότου την λαμβάνετε επιτυχή, εάν το ατύχημα συμβεί, εμείς θα δει το λόγο να αποφασίσει αγανακτημένος δωρεάν ή μισοτιμής που αγανακτείται.


Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα μας:
1. Πλούσια εμπειρία: ειδικευόμαστε σε αυτόν τον τομέα για πολλά χρόνια, τα στεροειδή μας έχουν εξαχθεί σχεδόν πέρα από τον κόσμο. Όπως οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, το UK, η Βραζιλία, η Γερμανία, η Ρωσία, η Αυστραλία, η Ελλάδα, η Πολωνία, η Βουλγαρία, η Ρουμανία, οι Κάτω Χώρες, η Σουηδία, η Ουκρανία, η Λετονία, η Λιθουανία, η Ιρλανδία, η Αυστρία, το Ιράν, η Τουρκία, το Μεξικό, η Ταϊλάνδη, η Ινδία, η Μαλαισία, η Σιγκαπούρη, άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής, οι ευρωπαϊκές χώρες, οι αμερικανικές χώρες και περισσότερες περιοχές.
2. Μεγάλη ποιότητα: Υψηλή αγνότητα και ευνοϊκή τιμή. Η καλή ποιότητα είναι ο παίχτης πρώτης βάσης της επιτυχίας μας. Τα όλα προϊόντα μας απολαμβάνουν την υψηλή αγνότητα. Κατά συνέπεια, μπορεί να σιγουρευτεί την απαίτησή σας. Ευπρόσδεκτη διαταγή τα δείγματα, MOQ ακριβώς 10 γραμμάρια.
3. Ασφαλής και γρήγορη παράδοση: Μέρη των διαφορετικών διακριτικών ασφαλών μεθόδων συσκευασίας, εμπειρία στην επιλογή σαφούς, 4~7 ημέρες για να φθάσει, επιτυχές ποσοστό 99%.
4. Εμπειρικές διαταγή και συνεργασία: Εκτός από τις ακατέργαστες σκόνες, προσφέρουμε τη λύση και τις συνταγές ορμονών. Μπορούμε να σας διδάξουμε ή να συζητήσουμε πώς να κάνουμε τη λύση ορμονών στην περιοχή. Οποιεσδήποτε συζήτηση και ερώτηση είναι ευπρόσδεκτες!

Συσκευασία & υπηρεσία:
1. Μαζικό απόθεμα, για να σιγουρευτεί την παράδοση αμέσως κάθε μέρα όταν γίνεται η πληρωμή.
2. Ασχομένος με αυτόν τον τομέα για χρόνια, έχουμε το περίπλοκο και επαγγελματικό τμήμα διοικητικών μεριμνών, το οποίο μπορεί να εγγυηθεί την ασφαλή και ταχεία παράδοση.
3. Καλά εκπαιδευμένη και πειθαρχημένη συσκευάζοντας ομάδα που είναι αρκετά επαγγελματική να σας παρέχει μια ασφαλής συσκευασία. Αποφεύγει επίσης πολλή έκτακτη ανάγκη συμβαίνει κατά τη διάρκεια της παράδοσης έτσι ώστε το υψηλό τελωνειακό πέρασμα είναι εγγυημένο. Μοναδικοί τρόποι να σταλεί 10grams σε 20 χιλιόγραμμα σκονών (ή 100ml σε 30 υγρά λίτρου) κάποτε στον προορισμό σας.
4. Οι εικόνες συσκευασίας και ο αριθμός στερέωσης παρέχονται μέσα σε 24 ώρες μόλις λαμβάνοντας την πληρωμή. Ο ενημερωμένος κώδικας καταδίωξης θα παρασχεθεί κάθε δεύτερη μέρα ακριβώς για σας μπορεί να κρατήσει έναν φοίνικα της συσκευασίας σας.
5. Τέλεια υπηρεσία μεταπώλησης: Οποιαδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα συνέβησαν μετά από να λάβουν το προϊόν.
Παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με. 24/7 on-line για να λύσει τα διάφορα προβλήματά σας!

 

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Shanghai Doublewin Bio-Tech Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Eunice

Τηλ.:: +86 17683962426

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)